La cuina medieval i renaixentista
Moros, jueus i cristians
Jaume Fàbrega
26,00€
Sense estoc (enviament en uns dies)
Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d’un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l’època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s’expliquen pas a pas i se n’adapten els ingredients amb variants i alternatives.
Subtítol | Moros, jueus i cristians |
---|---|
Autor | Jaume Fàbrega |
Editorial | Viena Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788483309025 |
Número de pàgines | 344 pàgines |
Nom de la col·lecció | Milfulls |
Número de col·lecció | 22 |
Any de la primera edició | 2016 |
Pes | 0,800 kg |
---|---|
Dimensions | 26 × 16 × 3,2 cm |
També et recomanem...
-
Llibre de sent soví
18,00€