La cuina del 1714
2 de març de 2021
El xai a taula
2 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina modernista

Obrers, menestrals, burgesos i indians

Jaume Fàbrega - Viena edicions

En aquest llibre, l’historiador Jaume Fàbrega reivindica per primera vegada el modernisme com l’edat d’or de la cuina catalana i ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de queviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. A la segona part del volum fa una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l’època, plats que constitueixen l’origen de la nostra memòria gustativa.

22,00

Disponibilitat immediata

AutorJaume Fàbrega
Editorial Viena edicions
Idioma Català
ISBN 9788483308622
Número de pàgines 264 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 19
Any de la primera edició 2015
Pes 0.605 kg
Dimensions 26 × 16 × 2 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.