Mostrar tots

La cuina modernista

Obrers, menestrals, burgesos i indians

Jaume Fàbrega

Llibre nou

22,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788483308622 Categories: , , Etiqueta:

En aquest llibre, l’historiador Jaume Fàbrega reivindica per primera vegada el modernisme com l’edat d’or de la cuina catalana i ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de queviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. A la segona part del volum fa una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l’època, plats que constitueixen l’origen de la nostra memòria gustativa.

Subtítol Obrers, menestrals, burgesos i indians
Autor Jaume Fàbrega
Editorial Viena Edicions
Idioma Català
ISBN 9788483308622
Número de pàgines 264 pàgines
Nom de la col·lecció Milfulls
Número de col·lecció 19
Any de la primera edició 2015
Pes 0,605 kg
Dimensions 26 × 16 × 2 cm

També et recomanem...

La cuina modernista
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat