La cuina modernista
Obrers, menestrals, burgesos i indians
Jaume Fàbrega
22,00€
Sense estoc (enviament en uns dies)
En aquest llibre, l’historiador Jaume Fàbrega reivindica per primera vegada el modernisme com l’edat d’or de la cuina catalana i ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de queviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. A la segona part del volum fa una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l’època, plats que constitueixen l’origen de la nostra memòria gustativa.
Subtítol | Obrers, menestrals, burgesos i indians |
---|---|
Autor | Jaume Fàbrega |
Editorial | Viena Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788483308622 |
Número de pàgines | 264 pàgines |
Nom de la col·lecció | Milfulls |
Número de col·lecció | 19 |
Any de la primera edició | 2015 |
Pes | 0,605 kg |
---|---|
Dimensions | 26 × 16 × 2 cm |