La cuina de Cerdanya
10 de març de 2021
On és l’Estel·la?
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina Romana

Per descobrir i practicar

Josep M. Solias i Juana M. Huélamo - Farell editors

La base del primitiu menjar romà era l’associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l’olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s’aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d’una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l’abast; alguns de més senzills i d’altres de més complicats.

I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida.

17,00

Disponibilitat immediata

AutorsJosep M. Solias i Juana M. Huélamo
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811298
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 5
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.