La cuina de Cerdanya
10 de març de 2021
On és l’Estel·la?
11 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina Romana

17,00

Disponibilitat immediata

La base del primitiu menjar romà era l’associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l’olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s’aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d’una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l’abast; alguns de més senzills i d’altres de més complicats.

I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida.

AutorsJosep M. Solias i Juana M. Huélamo
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811298
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 5
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.