La cuina Romana
Per descobrir i practicar
Josep M. Solias
i Juana M. Huélamo17,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
La base del primitiu menjar romà era l’associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l’olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s’aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d’una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l’abast; alguns de més senzills i d’altres de més complicats.
I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d’una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida.
Subtítol | Per descobrir i practicar |
---|---|
Autors | Josep M. Solias i Juana M. Huélamo |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788492811298 |
Número de pàgines | 144 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 5 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |