La cuina del Pirineu català
10 de març de 2021
La cuina tradicional del Priorat
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina tradicional del Montseny

16,00

Disponible en pocs dies

Aquest receptari abasta una àrea geogràfica molt extensa, i en recull tota la diversitat culinària, des de les receptes més elementals dels carboners i dels dies magres. Així hi trobarem receptes senzilles com ara la sopa escaldada o les farinetes de blat de moro, fins a les més elaborades dels dies de festa, com el pollastre rostit o els peus de porc.

Amb les observacions que acompanyen cada recepta, en Jordi Bassi assegura l’èxit del cuiner més inexpert i ens porta cap a l’entusiasme i l’amor per les cassoles.

AutorJordi Bassi
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788495695383
Número de pàgines 136 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 2
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.