La cuina tradicional del Montseny
Més de 100 receptes de les padrines
Jordi Bassi
16,00€
En estoc (es poden reservar)
Aquest receptari abasta una àrea geogràfica molt extensa, i en recull tota la diversitat culinària, des de les receptes més elementals dels carboners i dels dies magres. Així hi trobarem receptes senzilles com ara la sopa escaldada o les farinetes de blat de moro, fins a les més elaborades dels dies de festa, com el pollastre rostit o els peus de porc.
Amb les observacions que acompanyen cada recepta, en Jordi Bassi assegura l’èxit del cuiner més inexpert i ens porta cap a l’entusiasme i l’amor per les cassoles.
Subtítol | Més de 100 receptes de les padrines |
---|---|
Autor | Jordi Bassi |
Editorial | Farell editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788495695383 |
Número de pàgines | 136 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 2 |
Pes | 0,325 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14,50 × 1 cm |