La cuina tradicional del Montseny
10 de març de 2021
La cuina de Cerdanya
10 de març de 2021
Mostrar tots

La cuina tradicional del Priorat

Més de 105 receptes

Roser Vernet i Minerva Pi - Farell editors

Aquest recull de receptes és el resultat d’un treball de camp dut a terme per Minerva Pi ja fa uns quants anys. Són receptes arreplegades del saber fer de dones de tots els pobles de la comarca. Algunes d’aquestes receptes són força exclusives d’aquesta terra, d’altres són compartides amb comarques veïnes, de característiques similars o amb la més primigènia Mediterrània de terra endins.

16,00

Disponibilitat immediata

AutorsRoser Vernet i Minerva Pi
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788495695857
Número de pàgines 120 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 3
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.