La cultura del formatge
300 formatges i una estrella Michelin
Toni Gerez
32,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
“La cultura del formatge” ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges
Subtítol | 300 formatges i una estrella Michelin |
---|---|
Autor | Toni Gerez |
Editorial | Efadós |
Idioma | Català |
ISBN | 9788419239532 |
Número de pàgines | 250 pàgines |
Pes | 0,835 kg |
---|---|
Dimensions | 19,5 × 23,5 × 2,5 cm |