Mostrar tots

La dignitat de l’arbre

Com tractar amb respecte arbres i boscos

Pere Martínez

Llibre nou

17,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494928154 Categories: , , ,

Un arbre és un ésser viu extraordinàriament lent des del nostre punt de vista de percepció del temps. Quan un arbre comença a créixer i a desenvolupar la seva estructura adulta, va creant en el seu mateix cos les condicions per convertir-se progressivament en una ciutat per a insectes, fongs, ocells i altres animals, o fins i tot per ser el llit propici per a altres plantes, molses o líquens… L’arbre és un món sencer, és una construcció formidable i beneficiosa per a tota la naturalesa. Quan un arbre centenari emprèn el procés que el portarà fins a la mort, inicia un període que pot durar molts anys.
La dignitat de l’arbre no és un llibre exclusivament tècnic destinat a professionals —que també— sinó una obra que vol aproximar la biologia i la realitat arbòria a qualsevol persona amb inquietuds pel món natural que l’envolta. Hi trobareu, doncs, tant aspectes tècnics i coneixements per tractar els arbres amb sensibilitat i respecte, com aspectes ètics, funcionals i culturals que expliquen la relació dels éssers humans amb els arbres, els éssers vius amb més memòria de la Terra.

Subtítol Com tractar amb respecte arbres i boscos
Autor Pere Martínez
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494928154
Número de pàgines 224 pàgines
Nom de la col·lecció Busca-raons
Número de col·lecció 6
Any de la primera edició 2019
Pes 0,360 kg
Dimensions 21 × 15 × 1,2 cm
La dignitat de l’arbre
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat