Mostrar tots

La dona pagesa de la guerra civil als anys 60

Terres de l'Ebre

M. Teresa Castelló Bou

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

Aquest llibre és el resultat de les entrevistes a una trentena de dones pageses de les Terres de l’Ebre. Són testimoni del treball al camp entre la Guerra Civil i els grans canvis dels anys 60, que les obligà a adaptar-se a un nou context que deixava enrere unes formes de treballar i de viure.

El relat és directe i fresc. Ens trasllada en aquell moment històric, fent-nos una estampa del seu dia a dia: les tasques casolanes, les feines al camp, la vida familiar, l’oci, els costums i la moralitat de l’època que els va condicionar.

Ens transmet una viva imatge de la dona pagesa que patí els moments més dolorosos de la Guerra Civil, els anys durs de la postguerra durant els quals hagueren de dissenyar insòlites estratègies de supervivència davant la fam i la misèria existent, i els grans canvis dels anys 60.

Subtítol Terres de l'Ebre
Autor M. Teresa Castelló Bou
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811540
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 7
Any de la primera edició 2013
Pes 0,285 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La dona pagesa de la guerra civil als anys 60
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat