Mostrar tots

La farigola

Propietats, receptes i tradició

Elisenda Carballido i Montserrat Enrich

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116149 Categories: , , Etiquetes:

La farigola és una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb múltiples propietats. Bona prova d’això és que podem trobar farigola no només a la muntanya, sinó també en fires, mercats i botigues de productes naturals.

Tot i així, del timó en sabem ben poc i l’utilitzem encara menys. Us animem a endinsar-vos en el seu món per conèixer els tipus de farigoles, els seus noms, la seva història, els seus nutrients i, en definitiva, totes les seves grans virtuts i aplicacions medicinals i culinàries. No podem desaprofitar una joia botànica com aquesta, que per destacar-ne les propietats, alguns qualifiquen com a “l’antibiòtic dels pobres”.

Aquest llibre monogràfic aplega múltiples aspectes de la farigola, amb la voluntat que sigui exhaustiu. Una planta amb tanta tradició mereix que se li dediqui una obra completa, que li faci tots els honors i que permeti valorar l’autèntic tresor que tenim a les nostres muntanyes.

Subtítol Propietats, receptes i tradició
Autors Elisenda Carballido i Montserrat Enrich
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116149
Número de pàgines 127 pàgines
Nom de la col·lecció Bones Herbes
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2019
Pes 0,276 kg
Dimensions 21 × 15 × 0,50 cm

També et recomanem...

  • El romaní

    Propietats, remeis i cuina
    Elisenda Carballido i Monserrat Enrich
    Llibre nou 19,00
La farigola
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat