Mostrar tots

La farmàcia del mar. Algues i aigua de mar

Propietats, receptes i remeis casolans

Josefina Llargués

Llibre nou

24,00

En estoc (disponibilitat immediata)

«Una guia exhaustiva sobre els tresors del mar i les seves propietats terapèutiques, Josefina Llargués es capbussa en els secrets de les algues per al bé de la nostra salut i per al futur del planeta» Francesc Miralles

El mar, generador de vida, atresora dos superaliments, les algues marines i l’aigua de mar –poc coneguts encara–, i és un dels recursos naturals més estudiats avui en dia per part de la indústria alimentària, cosmètica i biomèdica, pels seus compostos bioactius i estructures químiques úniques amb propietats incomptables, i per la seva riquesa en minerals i oligoelements, dels quals l’alimentació actual sovint està mancada.

Les algues marines i l’aigua de mar han estat presents a la cuina i a la medicina de moltes cultures des de temps immemorials, perquè el pulmó del planeta és molt més que aigua amb sal: és font de vida i un medi vital per a la nostra subsistència.

La farmàcia del mar en detalla amb profunditat les principals característiques i beneficis, i inclou més de 100 receptes de cuina i consells de salut, per tractar trastorns quotidians, i també de cosmètica i higiene personal lliure de tòxics, que ben segur que et resultaran útils per incorporar aquests dos aliments a la teva vida diària.

Subtítol Propietats, receptes i remeis casolans
Autor Josefina Llargués
Editorial Viena Edicions
Idioma Català
ISBN 9788418908996
Número de pàgines 368 pàgines
Nom de la col·lecció Naturalment
Número de col·lecció 6
Any de la primera edició 2023
Pes 0,620 kg
Dimensions 23,50 × 15,50 × 2,2 cm

També et recomanem...

La farmàcia del mar. Algues i aigua de mar
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat