Mostrar tots

La Senda de Camille

Llibre nou

12,00

Mapa/Guia Excursionista
Escala 1:25.000

En estoc

SKU: 9788480903875 Categories: , , , Etiquetes:

La Senda de Camille et porta als millors paratges del Parc Natural Valls Occidentals

Seguint els passos de Camille, un dels últims óssos autòctons i que tenia en aquesta zona el seu hàbitat natural, descobriràs una part única de la serralada pirinenca.

Des d’aquí et convidem a conèixer i recórrer aquesta Senda. Comptem, al llarg del recorregut, amb una xarxa de refugis degudament equipats perquè el descans en cada etapa sigui també alguna cosa especial.

La informació que oferim et permetrà triar el punt d’inici, el sentit de la marxa, l’ascensió a qualsevol dels bells pics com Petrachema, Agulles d’Ansabère, Castell d’Acher, Aguerri, Bisaurín o Acue i visitar paratges com els ibones de Estanés i Arlet, Vall dels Sarrios, Bosc de les Hayas, la Gola de l’Aspe o el circ de Lescun. En definitiva, gaudir de la riquesa natural d’aquestes valls.

La Senda de Camille és una travessia amb una mitjana de sis hores de marxa per etapa, la qual cosa requereix bona condició física, un mínim nivell tècnic i capacitat d’orientació (interpretació de mapes, maneig de brúixola …)

Idioma Castellà, Francès i Anglès
ISBN 9788480903875
Pes 0,200 kg
La Senda de Camille
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat