La Teca
La veritable cuina casolana de Catalunya
Ignasi Domènech
15,50€
En estoc (disponibilitat immediata)
La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l’any 1924 i, des d’aleshores, se n’han fet vinti- una edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l’objectiu del llibre: “Conté la manera d’organitzar tota classe d’àpats senzills o d’etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i diverses maneres de fer els púdings i pastes, i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc.” Aquesta edició n’actualitza el format i, en alguns aspectes, el llenguatge, però no pas el seu esperit inicial.
Subtítol | La veritable cuina casolana de Catalunya |
---|---|
Autor | Ignasi Domènech |
Editorial | Cossetània Edicions |
Idioma | Català |
ISBN | 9788490349557 |
Nom de la col·lecció | El cullerot |
Número de col·lecció | 35 |
Pes | 0,230 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 15,50 × 1,50 cm |
També et recomanem...
-
Cuina i reaprofita
Una manera original i econòmica de treure les restes de la nevera
Lidia Casademont
Llibre nou 12,50€