Cuina amb denominació d’origen
11 de juny de 2021
Les plantes aromàtiques
11 de juny de 2021
Mostrar tots

La Teca

15,50

Disponibilitat immediata

La teca, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l’any 1924 i, des d’aleshores, se n’han fet vinti- una edicions. El seu autor, Ignasi Domènech, en la primera pàgina deixava ben clar l’objectiu del llibre: “Conté la manera d’organitzar tota classe d’àpats senzills o d’etiqueta, de calcular berenars, sopars, escudelles, cuinats, rostits, salses, llegums, aviram, plats freds, canelons, arrossos, ous fregits, carns, peixos, dolços, merengues, refrescos, còctels, gelats, melmelades, amanides, escalivades, i diverses maneres de fer els púdings i pastes, i molts consells de pràctica i utilitat per comportar-se elegantment a taula, etc.” Aquesta edició n’actualitza el format i, en alguns aspectes, el llenguatge, però no pas el seu esperit inicial.

AutorIgnasi Domènech
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490349557
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 35
Pes 0.230 kg
Dimensions 23 × 15.50 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.