Mostrar tots

LA TINA A L’ACONCAGUA

13,00

Amb els viatges de la Tina descobriràs la muntanya més alta de cada continent i com pujar-la. Però això és només una excusa: el viatge de veritat consisteix a conèixer la gran diversitat de cultures que hi ha al món i la varietat de persones que hi viuen. I amb qui? Amb la Tina i l’Araceli…

A l’Araceli Segarra ja la coneixes perquè va ser la primera dona del nostre país a escalar l’Everest, aquella muntanya que diuen que és la més alta del món. Però ara tu i els teus amics us apropareu de nou a ella perquè explica i dibuixa històries com aquesta que tens a les mans.

En aquesta ocasió, la Tina s’ha proposat arribar fins al cim de l’Aconcagua, la muntanya més alta de l’America del Sud. L’acompanya el seu amic Lucho i, al llarg del camí trobaran animals peculiars, laberints de neu i fins i tot mòmies.

Esgotat

LA TINA A L’ACONCAGUA
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat