Mostrar tots

LA TINA A L’ANTÀRTIDA

13,00

Amb els viatges de la Tina descobriràs la muntanya més alta de cada continent i com pujar-la. Però això és només una excusa: el viatge de veritat consisteix a conèixer la gran diversitat de cultures que hi ha al món i la varietat de persones que hi viuen. I amb qui? Amb la Tina i l’Araceli…

A l’Araceli Segarra ja la coneixes perquè va ser la primera dona del nostre país a escalar l’Everest, aquella muntanya que diuen que és la més alta del món. Però ara tu i els teus amics us apropareu de nou a ella perquè explica i dibuixa històries com aquesta que tens a les mans.

I ara una curiositat molt curiosa: la remota i allunyada Antàrtida permetrà a la Tina entendre de primera mà la problemàtica del canvi climàtic i contribuir a alleujar els seus efectes. En aquesta nova aventura, l’acompanyen un pingüí, el Sopu i una foca, la Tura.

Esgotat

LA TINA A L’ANTÀRTIDA
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat