Mostrar tots

La vegetació

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Mertxe Pamplona i Albert Vicens

Llibre nou

22,00

En estoc

SKU: 9788417116705 Categories: , , Etiquetes:

Codines, boscos ombrívols, feréstegues canals, brolles castigades pel foc… atorguen al massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac una personalitat singular. A cada unitat paisatgística correspon una comunitat vegetal diferent, amb plantes que en són característiques. Al voltant de mil espècies diferents creixen al Parc Natural, una xifra que posa en relleu l’extraordinària biodiversitat que atresora. Moltes d’elles amb usos i curiositats que les fan encara més apassionants.

El llibre que teniu a les mans pretén ser una invitació a la descoberta de les diferents comunitats vegetals que configuren el Parc Natural. Profusament il·lustrat amb fotografies, permet reconèixer  les espècies de plantes més significatives, algunes d’elles molt rares, veritables joies botàniques que cal preservar. Us convidem a apropar-vos a Sant Llorenç del Munt amb la curiositat pròpia del botànic afeccionat.

Subtítol Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac
Autors Mertxe Pamplona i Albert Vicens
Editorial Farrell
Idioma Català
ISBN 9788417116705
Nom de la col·lecció Morral del Drac
Número de col·lecció 1
Pes 0,370 kg
Dimensions 23,5 × 15 × 1 cm
La vegetació
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat