Mostrar tots

La vida a pagès

Feines, festes i cuina

Jordi Torres i Sociats

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

Tots Sants és el punt d’inici i final d’aquest llibre, ja que antigament, i fins ben entrat el segle XX, la gent de pagès celebrava el cap d’any o final de cicle. El bestiar s’estabulava a les corts i als corrals de la casa familiar, també els pastors i bovers. Recordarem com era la vida a pagès i els diferents treballs durant tot l’any.

Les festes i celebracions alliberaven la gent de pagès de la duresa del treball, reunien tota la família a l’entorn de la taula de la casa pairal, com una acció de gràcies, quan s’acabaven les campanyes de recollida dels fruits. I què podem dir de les mestresses? A més de moltes altres tasques, s’encarregaven de la bona alimentació dels jornalers i la família, que exigia l’esforç de les llargues i dures jornades, i en les festes assenyalades cuinaven uns plats exquisits.

Subtítol Feines, festes i cuina
Autor Jordi Torres i Sociats
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811878
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Cultura popular
Número de col·lecció 11
Any de la primera edició 2017
Pes 0,295 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

La vida a pagès
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat