Mostrar tots

L’abella Flora i el prat de les cinc flors

Marta Busquets de Jover

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412513707 Categories: , ,

Un preciós homenantge a les abelles i al seu paper clau per a la vida

L’abella Flora viu al costat d’un prat ple de flors. Li encanta visitar-les i agafar-los una mica de nèctar i pol·len! Un dia, un terrible incendi destrueix el seu rusc. La Flora i les seves companyes han de fugir i construir una nova casa ben lluny, al costat d’un prat on només hi ha cinc flors. Però, a mesura que la Flora comenci a visitar-les cada dia, alguna cosa canviarà… i el prat s’omplirà lentament de vida. I, per si en vols saber més… inclou un annex de ciències naturals! Amb una descripció acurada i unes il·lustracions plenes de llum i color, aquest conte ens mostra el paper imprescindible que tenen les abelles per al nostre món… i ens invita, també, a cuidar aquests petits insectes que tant ens cuiden a nosaltres.

I, per si en vols saber més… inclou un annex de ciències naturals!
Amb una descripció acurada i unes illustracions plenes de llum i color, aquest conte ens mostra el paper imprescindible que tenen les abelles per al nostre món… i ens invita, també, a cuidar aquests petits insectes que tant ens cuiden a nosaltres.
Autor Marta Busquets de Jover
Il·lustrador/a o fotògraf Lisa Landwehr
Editorial ING Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412513707
Any de la primera edició 2022
Pes 400 kg
Dimensions 22 × 28 × 1 cm
L’abella Flora i el prat de les cinc flors
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat