La partició de Catalunya
16 d'abril de 2021
Padrina, ens expliques l’Alt Pirineu?
16 d'abril de 2021
Mostrar tots

L’altra cara de la lluna

Fatoumata Kebe

16,50

Disponibilitat immediata

El primer calendari lunar conegut és de fa 18.000 anys, i va ser pintat pels primers artistes paleolítics, a Lascaux. En els escrits més antics de la humanitat, s’hi parla de la Lluna. És a l’origen de tots els mites i totes les religions. Alhora tranquil·litzadora i inquietant, la Lluna canvia de forma i de colors, fa elevar-se els oceans i créixer les plantes. Deessa o déu, sempre l’hem venerada. Sempre l’escoltem, perquè la Lluna ens parla i ens dicta el temps: el temps que passa, el temps que fa. Dirigeix al seu ritme la vida de la humanitat. I encara no coneixem totes les cares de la Lluna.

Fatoumata Kebe és una destacada astrònoma que vol fer arribar a tothom la passió pels astres. Descobriu, en una obra amena i accessible, els misteris de la Lluna i tot el que ens aporta des del principi dels temps fins que els homes van trepitjar-la per primera vegada.

«El primer dibuix de la superfície de la Lluna el va fer el 1609 Thomas Harriot, un matemàtic i astrònom anglès. Segur que coneixeu els seus dibuixos fets amb tinta de sèpia en què els cràters semblen petits volcans. Antoine de Saint-Exupéry devia tenir molt presents aquests esbossos simples i poètics de Harriot quan va dibuixar el planeta del Petit Príncep.»

AutorFatoumata Kebe
Editorial Angle Editorial
Idioma Català
ISBN 9788418197178
Any de la primera edició 2020
Pes 0.220 kg
Dimensions 21.50 × 14 × 0.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.