Mostrar tots

L’altre món rural

Reflexions i experiències de la nova ruralitat catalana

Rosa Cerarols i Joan Nogué

Llibre nou

21,50

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418705281 Categories: , , Etiquetes:

Aquest llibre presenta una visió esperançadora del món rural que no s’enfronta amb la ciutat sinó que el dota de discurs propi.

El món rural ha canviat i canvia. És molt més divers, espontani i viu que la visió estereotipada que encara en perdura. Aquest llibre presenta una visió esperançadora del món rural que no s’enfronta amb la ciutat sinó que el dota de discurs propi. S’hi assenyalen també els principals reptes a què ens enfrontem al mateix temps que ens acostem a experiències reals i molt diverses que construeixen, en el dia a dia, el món rural del demà.

Si bé ens cal afrontar grans reptes de primer ordre que ens interpel·len col·lectivament, tenim el convenciment que vivim uns moments especialment interessants i encoratjadors. La il·lusió i les expectatives que ara mateix detectem al llarg i ample del nostre àmbit geogràfic superen a bastament les incerteses que hi puguem trobar. Per això ens hem decidit a treure a la llum una significativa mostra del que s’hi cou, una selecció d’experiències que s’acompanyen de reflexions temàtiques a cura d’especialistes que comparteixen amb nosaltres aquesta diagnosi.

Subtítol Reflexions i experiències de la nova ruralitat catalana
Autors Rosa Cerarols i Joan Nogué
Editorial Tigre De Paper
Idioma Català
ISBN 9788418705281
Número de pàgines 350 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 0,630 kg
Dimensions 22,50 × 15 × 3 cm
L’altre món rural
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat