Mostrar tots

L’Anna a la granja

Bilderbok Beskow i Elsa Beskow

Llibre nou

15,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788489825383 Categories: , , Etiquetes:

A partir de 4 anys

Apropar els infants, a través de la imaginació, al coneixement i a l’amor pel món natural.

Molts experts coincideixen en la conveniència que els infants, en els seus primers anys de vida, tinguin una experiència directa amb la natura i puguin jugar a l’aire lliure al llarg de l’any, experimentant els canvis estacionals que es reflecteixen en les plantes i els animals. Els seus principals materials de joc seran els troncs, les pedres, la terra… plantaran llavors i les veuran créixer. Després, més endavant, la natura els servirà d’inspiració pels seus jocs imaginatius.

 

Els llibres d’Elsa Beskow ens mostren infants actius, immersos en els seus jocs i aventures envoltats d’una natura viva i canviant.

L’Anna viu en una granja. Li agrada molt col·laborar amb els seus pares en les feines de casa i de la granja. Amb l’Anna i la seva vaca Bruna, viurem algunes aventures, veurem com s’ espavila per trobar solucions a les dificultats i coneixerem uns quants amics que l’ajudaran i amb qui després es prendrà un bon plat de maduixes.

Autors Bilderbok Beskow i Elsa Beskow
Editorial ING Edicions
Idioma Català
ISBN 9788489825383
Pes 0,330 kg
Dimensions 22,50 × 27 × 0,50 cm
L’Anna a la granja
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat