Mostrar tots

L’art del formatge

Toni Gerez

Llibre nou

44,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418243554 Categories: , , Etiqueta:

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor
dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells.
En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300
formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.
Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

espai31

Autor Toni Gerez
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788418243554
Número de pàgines 360 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 2,026 kg
Dimensions 27 × 22,50 × 3,50 cm

També et recomanem...

  • Formatges

    Els 50 millors de Catalunya
    Natàlia Nicolau i Laia Pont
    18,50
  • Formatges del Pirineu

    Els 50 millors
    Natàlia Nicolau i Laia Pont
    Llibre nou 19,50
L’art del formatge
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat