Mostrar tots

L’art del formatge

Toni Gerez

44,00

Disponibilitat immediata

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor
dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells.
En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300
formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.
Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

AutorToni Gerez
Editorial Efadós
Idioma català
ISBN 9788418243554
Número de pàgines 360 pàgines
Any de la primera edició 2022
Pes 2,026 kg
Dimensions 27 × 22,50 × 3,50 cm

També et recomanem...

  • Formatges del Pirineu

    Natàlia Nicolau, Laia Pont

    19,50

    Disponibilitat immediata

  • Formatges

    Natàlia Nicolau, Laia Pont

    18,50

    Disponibilitat immediata

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.