Mostrar tots

Les aventures d’Ida Pfeiffer

Una gran viatgera i naturalista del segle XIX

Xavier Sistach

Llibre nou

26,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788418908941 Categories: , , Etiquetes:

La sorprenent biografia d’una dona (1797-1858) que, tota sola i amb pocs recursos, va fer dues voltes al món i es va endinsar en territoris on es jugava la vida.

Ida Laura Pfeiffer, nascuda a Viena el 1797, va ser la gran viatgera de mitjan segle XIX. Va ser tan famosa, a l’època, que se la va comparar amb Ibn Battuta i Marco Polo. Amb 44 anys, ja separada i amb els fills independitzats, va decidir realitzar el seu somni d’anar a córrer món. Ho va fer sola i amb pocs recursos, finançant-se amb la venda als museus europeus d’insectes, cargols i petits invertebrats que recollia. Ella va ser la primera dona blanca que va trepitjar regions hostils de Borneo i Sumatra. En només setze anys va visitar Terra Santa, Islàndia i Madagascar i va fer dues voltes al món.

Per cada viatge va escriure un llibre, uns textos que són una delícia, farcits d’aventures, històries, anècdotes, curiositats i coneixement; són pura emoció, explicada amb el seu humor particular.

Subtítol Una gran viatgera i naturalista del segle XIX
Autor Xavier Sistach
Editorial Viena
Idioma Català
ISBN 9788418908941
Número de pàgines 464 pàgines
Número d'ítems 1
Nom de la col·lecció Assaig
Número de col·lecció 22
Edició 1a
Any de la primera edició 2023
Any d'aquesta edició 2023
Pes 615 kg
Dimensions 15,3 × 23,3 × 3 cm

També et recomanem...

Les aventures d’Ida Pfeiffer
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat