Cuina Pairal i Conventual
11 de març de 2021
El cançoner de Pineda
11 de març de 2021
Mostrar tots

Les espècies

16,00

Disponibilitat immediata

En aquest el llibre hi trobaràs les 23 espècies més utilitzades a la cuina. Se’n descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes pràctiques per treure’ls-hi partit (un total de 69 receptes, que inclouen un primer plat, un segon i un postre).

Aquestes són les espècies que et transformaran els teus plats a la cuina: anís, anís estrellat, cafè, caiena, canyella, cardamom, cep en pols, clau, comí, cúrcuma, curri, fava tonca, gingebre, mostassa, nou moscada, nyora, pebre de Jamaica, pebre de Sichuan, pebre vermell, pebre negre, regalèssia, safrà i vainilla.

AutorDavid Solé i Tormé
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116316
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 21
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.