Mostrar tots

Les espècies

Cuina de les sensacions

David Solé i Tormé

Llibre nou

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116316 Categories: , , Etiquetes:

En aquest el llibre hi trobaràs les 23 espècies més utilitzades a la cuina. Se’n descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes pràctiques per treure’ls-hi partit (un total de 69 receptes, que inclouen un primer plat, un segon i un postre).

Aquestes són les espècies que et transformaran els teus plats a la cuina: anís, anís estrellat, cafè, caiena, canyella, cardamom, cep en pols, clau, comí, cúrcuma, curri, fava tonca, gingebre, mostassa, nou moscada, nyora, pebre de Jamaica, pebre de Sichuan, pebre vermell, pebre negre, regalèssia, safrà i vainilla.

espai31

Subtítol Cuina de les sensacions
Autor David Solé i Tormé
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116316
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 21
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Les espècies
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat