Les herbes aromàtiques
Cuina dels perfums
David Solé i Tormé
16,00€
En estoc (disponibilitat immediata)
En aquest llibre hi trobaràs les vint-i-quatre herbes aromàtiques més utilitzades en la nostra cuina. De cada planta se’n descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentàries i d’altres usos. També hi trobaràs, per a cadascuna, tres receptes originals per treure’n profit, és a dir, un total de setanta-dues propostes.
La publicació pretén que cadascú tregui el millor partit als seus plats amb les plantes aromàtiques.
Les plantes aromàtiques avui són una tendència en la cuina. Van associades a natura, salud i cuina de proximitat. Des de sempre han estat acompanyant la dona i l’home en tots els estadis de la seva evolució. A més de conservar aliments o donar més bon gust al menjar, també s’usen en farmàcia, fitoteràpia, aromateràpia i cosmètica.
Subtítol | Cuina dels perfums |
---|---|
Autor | David Solé i Tormé |
Editorial | Farell Editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116354 |
Número de pàgines | 128 pàgines |
Nom de la col·lecció | Rebost i cuina |
Número de col·lecció | 22 |
Any de la primera edició | 2021 |
Pes | 0,250 kg |
---|---|
Dimensions | 23 × 14 × 1 cm |
També et recomanem...
-
Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Llibre nou 17,00€