Cuina de mar i muntanya
8 d'abril de 2021
El romaní
8 d'abril de 2021
Mostrar tots

Les herbes aromàtiques

David Solé i Tormé

16,00

Disponibilitat immediata

En aquest llibre hi trobaràs les vint-i-quatre herbes aromàtiques més utilitzades en la nostra cuina. De cada planta se’n descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentàries i d’altres usos. També hi trobaràs, per a cadascuna, tres receptes originals per treure’n profit, és a dir, un total de setanta-dues propostes.

La publicació pretén que cadascú tregui el millor partit als seus plats amb les plantes aromàtiques.

Les plantes aromàtiques avui són una tendència en la cuina. Van associades a natura, salud i cuina de proximitat. Des de sempre han estat acompanyant la dona i l’home en tots els estadis de la seva evolució. A més de conservar aliments o donar més bon gust al menjar, també s’usen en farmàcia, fitoteràpia, aromateràpia i cosmètica.

AutorDavid Solé i Tormé
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116354
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 22
Any de la primera edició 2021
Pes 0.250 kg
Dimensions 23 × 14 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.