Inquisidor
17 de març de 2021
Les histories troyanes
18 de març de 2021
Mostrar tots

Les hores greus

23,00

Disponible en pocs dies

Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de les que disposava.

Així comença el pròleg del llibre en el que narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que Quim Torra visqué, en bona part, sol, malalt i confinat  a la Casa dels Canonges. Amb una prosa directe i sense matisos ,aquest llibre és una explosió de sentiments – les pors, les esperances, les angoixes, les decepcions, la frustració, la ràbia – , però també és una crònica de la determinació d’un home per lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans, i contra la burocràcia, els partidismes, el desànim i la pandèmia .

Un llibre que no deixarà ningú  indiferent: per la sinceritat en que està escrit i per la resiliència que traspua en totes i cada una de les seves pàgines. Un testimoni imprescindible.

Quim Torra i Pla és llicenciat en dret i escriptor. 131è President de la Generalitat.

AutorQuin Torra i Pla
Editorial Simbol editors
Idioma Català
ISBN 9788415315988
Número de pàgines 306 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0.620 kg
Dimensions 23.50 × 16 × 2.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.