Mostrar tots

Les hores greus

Dietari de Canonges

Quin Torra i Pla

Llibre nou

23,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788415315988 Categories: , , Etiquetes:

Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de les que disposava.

Així comença el pròleg del llibre en el que narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que Quim Torra visqué, en bona part, sol, malalt i confinat  a la Casa dels Canonges. Amb una prosa directe i sense matisos ,aquest llibre és una explosió de sentiments – les pors, les esperances, les angoixes, les decepcions, la frustració, la ràbia – , però també és una crònica de la determinació d’un home per lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans, i contra la burocràcia, els partidismes, el desànim i la pandèmia .

Un llibre que no deixarà ningú  indiferent: per la sinceritat en que està escrit i per la resiliència que traspua en totes i cada una de les seves pàgines. Un testimoni imprescindible.

Quim Torra i Pla és llicenciat en dret i escriptor. 131è President de la Generalitat.

Subtítol Dietari de Canonges
Autor Quin Torra i Pla
Editorial Simbol Editors
Idioma Català
ISBN 9788415315988
Número de pàgines 306 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,620 kg
Dimensions 23,50 × 16 × 2,50 cm

També et recomanem...

Les hores greus
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat