Mostrar tots

Les hores greus

Dietari de Canonges

Quin Torra i Pla

Llibre nou

23,00

Disponible com a reserva

SKU: 9788415315988 Categories: , , Etiquetes:

Quan el dia 15 de març vaig començar el meu confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID suposaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de les que disposava.

Així comença el pròleg del llibre en el que narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que Quim Torra visqué, en bona part, sol, malalt i confinat  a la Casa dels Canonges. Amb una prosa directe i sense matisos ,aquest llibre és una explosió de sentiments – les pors, les esperances, les angoixes, les decepcions, la frustració, la ràbia – , però també és una crònica de la determinació d’un home per lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans, i contra la burocràcia, els partidismes, el desànim i la pandèmia .

Un llibre que no deixarà ningú  indiferent: per la sinceritat en que està escrit i per la resiliència que traspua en totes i cada una de les seves pàgines. Un testimoni imprescindible.

Quim Torra i Pla és llicenciat en dret i escriptor. 131è President de la Generalitat.

Subtítol Dietari de Canonges
AutorQuin Torra i Pla
Editorial Simbol editors
Idioma Català
ISBN 9788415315988
Número de pàgines 306 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,620 kg
Dimensions 23,50 × 16 × 2,50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.