Herbes a la carta
11 de juny de 2021
La melmelada a la cuina
11 de juny de 2021
Mostrar tots

Les millors coques catalanes

Vicent Marqués - Cossetània Edicions

En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs, de pèsols… En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.

13,90

Disponibilitat immediata

AutorVicent Marqués
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490342213
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 63
Pes 0.230 kg
Dimensions 23 × 15.50 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.