Mostrar tots

Les noies de pagès

Edna O'Brien

Llibre nou

22,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788412430684 Categories: , , Etiquetes:

La Caithleen viu en un poble petit amb la mare, una dona humil i senzilla, el pare, que és alcohòlic, i en Hickey, el mosso que s’encarrega de les feines de pagès. Som als anys 60 del segle passat i això és Irlanda. Paisatges de prats verds i de flors silvestres. Camps que s’han de llaurar amb esforç. La realitat de la vida i les il·lusions de la Caithleen i de la Baba, que es deleixen per marxar a Dublin i encetar la vida que somien.
Les noies de pagès és un retrat entranyable dels moments més importants del pas de la infantesa a la joventut, de l’amistat entre dues noies, amb tots els seus imponderables, les seves trifulques i els seus matisos. Un relat impregnat amb la força de la joventut, amb la innocència i l’astúcia que calen per fer-se gran. Una novel·la magnífica en què Edna O’Brien reconstrueix amb humor i malenconia la vida en un poble irlandès, exposa tot el que és primordial, s’enarbora damunt les grans coses.

Autor Edna O'Brien
Il·lustrador/a o fotògraf Montse Mayol
Traductor/a Aurora Ballester
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788412430684
Número de pàgines 270 pàgines
Nom de la col·lecció L'illa Roja de narrativa
Número de col·lecció 13
Any de la primera edició 2022
Pes 0,410 kg
Dimensions 21 × 15 × 2 cm
Les noies de pagès
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat