Mostrar tots

Les orquídies del Berguedà

Marc Solà i Carles Navarro

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788490343289 Categories: , , Etiquetes:

La comarca del Berguedà és una zona amb una flora molt abundant i variada. I entre la seva varietat s’hi troba una gran representació de les orquídies presents a Catalunya, amb la singularitat de tenir algunes de les espècies més atractives i buscades per la seva raresa dins del món de l’orquidologia i la botànica en general.

Encara que tota la flora és interessant, aquest va ser un dels motius que va empènyer els autors a plantejar-se de fer un treball dedicat exclusivament a les orquídies. Però el que els va acabar de convèncer va ser el fet de trobar un exemplar d’Ophrys speculum (mirallets o mosques blaves), una orquídia que no estava documentada a la comarca i que, en realitat, no és gens habitual que es trobi a les contrades. Per tant, podem dir que la idea de fer aquest llibre va néixer a Avià, lloc on es va fer la troballa.

Autors Marc Solà i Carles Navarro
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788490343289
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció El tinter
Número de col·lecció 135
Any de la primera edició 2015
Pes 0,570 kg
Dimensions 24 × 17 × 1,50 cm
Les orquídies del Berguedà
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat