Mostrar tots

Les ortigues

Remeis, cuina, usos i tradició

Elisenda Carballido i Montserrat Enrich

Llibre nou

19,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116224 Categories: , , Etiquetes:

Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un super aliment desaprofitat. Pot ser l’aliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, té, com a planta medicinal una llarga tradició i moltes aplicacions terapèutiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a l’anèmia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aquí teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaços.

Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de l’ortiga per ajudar a divulgar-ne les magnífiques bondats: aliment, medicina, fibra tèxtil… i moltes més aplicacions que de ben segur us sorprendran. L’ortiga és una de les plantes més polifacètiques, i aquí la descobrirem.

Subtítol Remeis, cuina, usos i tradició
Autors Elisenda Carballido i Montserrat Enrich
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788417116224
Número de pàgines 151 pàgines
Nom de la col·lecció Bones Herbes
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2020
Pes 0,276 kg
Dimensions 21 × 15 × 0,50 cm

També et recomanem...

 • La farigola

  Propietats, receptes i tradició
  Elisenda Carballido i Montserrat Enrich
  Llibre nou 19,00
 • El romaní

  Propietats, remeis i cuina
  Elisenda Carballido i Monserrat Enrich
  Llibre nou 19,00
Les ortigues
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat