La farigola
28 de maig de 2021
Pirates i corsaris a l’Empordà
28 de maig de 2021
Mostrar tots

Les ortigues

Elisenda Carballido, Montserrat Enrich

19,00

Disponibilitat immediata

Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un super aliment desaprofitat. Pot ser l’aliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, té, com a planta medicinal una llarga tradició i moltes aplicacions terapèutiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a l’anèmia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aquí teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaços.

Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de l’ortiga per ajudar a divulgar-ne les magnífiques bondats: aliment, medicina, fibra tèxtil… i moltes més aplicacions que de ben segur us sorprendran. L’ortiga és una de les plantes més polifacètiques, i aquí la descobrirem.

AutorsElisenda Carballido i Montserrat Enrich
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116224
Número de pàgines 151 pàgines
Nom de la col·lecció Bones Herbes
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2020
Pes 0.276 kg
Dimensions 21 × 15 × 0.50 cm

També et recomanem...

  • El romaní

    Elisenda Carballido, Monserrat Enrich

    19,00

    Disponibilitat immediata

  • La farigola

    Elisenda Carballido, Montserrat Enrich

    18,00

    Disponibilitat immediata

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.