La farigola
28 de maig de 2021
Pirates i corsaris a l’Empordà
28 de maig de 2021
Mostrar tots

Les ortigues

Remeis, cuina, usos i tradició

Elisenda Carballido i Montserrat Enrich - Farell editors

Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un super aliment desaprofitat. Pot ser l’aliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, té, com a planta medicinal una llarga tradició i moltes aplicacions terapèutiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a l’anèmia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aquí teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaços.

Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de l’ortiga per ajudar a divulgar-ne les magnífiques bondats: aliment, medicina, fibra tèxtil… i moltes més aplicacions que de ben segur us sorprendran. L’ortiga és una de les plantes més polifacètiques, i aquí la descobrirem.

19,00

Disponibilitat immediata

AutorsElisenda Carballido i Montserrat Enrich
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788417116224
Número de pàgines 151 pàgines
Nom de la col·lecció Bones Herbes
Número de col·lecció 2
Any de la primera edició 2020
Pes 0.276 kg
Dimensions 21 × 15 × 0.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.