Les ortigues
Remeis, cuina, usos i tradició
Elisenda Carballido
, Montserrat Enrich19,00€
En estoc (es poden reservar)
Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un super aliment desaprofitat. Pot ser l’aliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, té, com a planta medicinal una llarga tradició i moltes aplicacions terapèutiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a l’anèmia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aquí teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaços.
Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de l’ortiga per ajudar a divulgar-ne les magnífiques bondats: aliment, medicina, fibra tèxtil… i moltes més aplicacions que de ben segur us sorprendran. L’ortiga és una de les plantes més polifacètiques, i aquí la descobrirem.
Subtítol | Remeis, cuina, usos i tradició |
---|---|
Autors | Elisenda Carballido i Montserrat Enrich |
Editorial | Farell editors |
Idioma | Català |
ISBN | 9788417116224 |
Número de pàgines | 151 pàgines |
Nom de la col·lecció | Bones Herbes |
Número de col·lecció | 2 |
Any de la primera edició | 2020 |
Pes | 0,276 kg |
---|---|
Dimensions | 21 × 15 × 0,50 cm |