La Teca
11 de juny de 2021
Herbes a la carta
11 de juny de 2021
Mostrar tots

Les plantes aromàtiques

80 aplicacions a la cuina

Núria Duran i Montserrat Roig - Cossetània Edicions

Les plantes aromàtiques, conegudes des de temps antics i d’una gran tradició a la cultura catalana, són el pretext perquè la Núria Duran i la Montserrat Roig ens portin, per camins diversos i variats, a saber conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina, al mateix temps que a través d’uns textos ben trobats i ben escrits ens expliquin com són les seves aromes, quina és la seva història i a quines tradicions van lligades. Quin és l’origen de la salsa griviche.  Quantes classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i l’alfàbrega? Quan hem de plantar el julivert? On podem trobar rementerola? En donar resposta a aquestes i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió molt més àmplia que el d’un simple receptari. Aprofitant algunes de les receptes que ens ofereixen, es poden generalitzar algunes tècniques culinàries i així, ens ensenyen a confitar, a coure a la sal, a fer un rostit o a elaborar un bon gelat.

14,90

Disponibilitat immediata

AutorsNúria Duran i Montserrat Roig
Editorial Cossetània Edicions
Idioma Català
ISBN 9788415456353
Nom de la col·lecció El cullerot
Número de col·lecció 57
Pes 0.230 kg
Dimensions 23 × 15.50 × 1.50 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.