Mostrar tots

Les plantes bioindicadores

Gérard Ducerf

Llibre nou

14,00

En estoc

Una llavor germina perquè troba en el sòl i en el medi les condicions que permetran que la futura planta sobrevisqui. El Gérard Ducerf, ha pogut estudiar quines són aquestes condicions per relacionar la flora arvense que trobem en els nostres camps, amb el tipus de sòl que la sustenta. D’aquesta manera, estudiant la flora podem conèixer l’estat del nostre sòl.

 

El fascicle Les plantes bioindicadores. Eina de diagnosi del sòl a partir del que indica la flora arvense, és la traducció al català de l’edició en francès. És una síntesi de les condicions de trencament de la dormició de les principals plantes bioindicadores que es troben en l’agricultura per així conèixer l’estat del sòl.

Els diferents criteris s’exposen en una taula sintètica que permet una lectura ràpida. Les persones amb ganes de comprendre i analitzar la vida dels seus sòls i de millorar les seves pràctiques agrícoles trobaran en aquest treball les primeres informacions necessàries per a fer un diagnòstic del sòl.

Gérard Ducerf, autor d’aquest fascicle, és un reconegut botànic i agricultor que ha desenvolupat el mètode de diagnòstic del sòl a partir del que indiquen les herbes que creixen de forma espontània als cultius. Fruit de les estades formatives que ha fet a casa nostra, ens ha despertat l’interès per conèixer aquest mètode i hem vist la necessitat de traduir-lo al català per a fer extensiu i més accessible aquest coneixement tan útil.

Autor Gérard Ducerf
Idioma Català
ISBN 9788409377244
Pes 0,100 kg
Dimensions 21 × 30 × 0,50 cm
Les plantes bioindicadores
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat