Mostrar tots

Les plantes de l’avi

Eva Ferrer Paniagua

Llibre nou

15,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417213695 Categories: , , Etiquetes:

Un àlbum il·lustrat que conta una història preciosa sobre el record que té una xiqueta (o un xiquet) del seu avi, a través de les seues plantes.

Amb el seu relat, el net (o la neta?) ens dona una lliçó sobre tot el que ha aprés del seu avi pel que fa a les plantes, i com, ara, cuidar-les i aprendre’n és la forma de mantenir viva la seua memòria, ara que ja no està amb ells.

Una forma de fer que la xicalla s’interesse pel món de les plantes, al mateix temps que es té present la relació intergeneracional, l’estima de les criatures més menudes envers les persones majors.

El text rimat d’Eva Ferrer Paniagua atorga musicalitat a la lectura i la fa amena. Les il·lustracions plenes de color d’Imma Mestre Cunillera, amb grans motius visuals, aporten una gran expressivitat al conjunt.

Autor Eva Ferrer Paniagua
Il·lustrador/a o fotògraf Imma Mestre Cunillera
Editorial Edicions 96
Idioma Català
ISBN 9788417213695
Número de pàgines 32 pàgines
Any de la primera edició 2019
Pes 0,310 kg
Dimensions 21,50 × 20,50 × 1 cm
Les plantes de l’avi
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat