Els secrets de la ratafia
20 de febrer de 2021
Els colors de la ratafia
20 de febrer de 2021
Mostrar tots

Les plantes medicinals de la ratafia

Del laboratori a la cuina

Varis - Editorial Base

La present obra, Les plantes medicinals de la ratafia, combina la tradició dels nostres avis amb les aportacions de la ciència moderna. Neix d’un treball en equip en què es fusionen la botànica, la química i la gastronomia. El llibre es presenta en format de quadern de camp i recopila una llista de 148 plantes, amb nombroses fotografies de detall. Per a cada planta s’inclou una fitxa amb el nom científic i popular en quatre idiomes, el període de floració, el principi actiu més representatiu, curiositats i aplicacions, a més a més d’una recepta ràpida i senzilla de preparar.

Partint de la botànica popular, les autores volen revaloritzar les anomenades «males herbes» de la flora mediterrània. Sovint ignorades, desperten un interès creixent per part de la indústria farmacèutica. La majoria són fàcils de trobar i de reconèixer, i fins i tot de cultivar al nostre jardí. Aprendre a identificar-les ens permetrà gaudir del millor licor que ens ofereix la natura.

Aquesta obra ens ajudarà a valorar el patrimoni paisatgístic i cultural que hem heretat dels nostres avantpassats; perquè el coneixement de les propietats terapèutiques i culinàries de les plantes també és cultura. La natura és al nostre abast, no sols per al nostre benestar, sinó com un marc incomparable en què els éssers humans som una peça més. Aprenguem a conèixer-la i respectar-la.

22,90

Disponibilitat immediata

AutorVaris
Editorial Editorial Base
Idioma Català
ISBN 978-84-16166-24-4
Número de pàgines 192 pàgines
Any de la primera edició 2014
Pes 0.870 kg
Dimensions 21.50 × 21.50 × 2 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.