Mostrar tots

Les plantes tòxiques de Catalunya

Martí Boada i Teresa Romanillos

Llibre nou

26,95

En estoc

SKU: 9788473065405 Categories: , , Etiquetes:

Martí Boada, geògraf i naturalista, i Teresa Romanillos, metgessa, han elaborat aquesta guia de Les plantes tòxiques de Catalunya pensant tant en el col·lectiu sanitari -metges, infermeres, socorristes- com en el dels ensenyants i el públic en general.

El desconeixement de les plantes provoca sovint intoxicacions, que presenten uns quadres clínics específics. Aquesta guia es proposa un doble objectiu: d’una banda, preventiu, en donar a conèixer al lector les plantes tòxiques de Catalunya, i, de l’altre, mèdic, en descriure quadres clínics provocats en cada cas i els tractaments adients.

Aquesta doble mirada -botànica i mèdica- és la principal aportació dels autors, els quals aconsegueixen, així, un compendi que constitueix una novetat absoluta en el mercat bibliogràfic.

Autors Martí Boada i Teresa Romanillos
Editorial Pòrtic
Idioma Català
ISBN 9788473065405
Número de pàgines 160 pàgines
Nom de la col·lecció Conèxier Natura
Any de la primera edició 1999
Pes 0,410 kg
Dimensions 22 × 15 × 1,50 cm
Les plantes tòxiques de Catalunya
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat