Mostrar tots

L’estiueig a la Cerdanya

Urbanisme, cultura i lleure des del 1850

Sandra Adam Auger

Llibre nou

33,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788418243547 Categories: , , Etiqueta:

Aquest llibre és el resultat de més de sis anys de recerca sobre l’estiueig a Cerdanya. L’estudi se centra a donar resposta a diverses qüestions, com ara per què Cerdanya és un dels escenaris de l’estiueig a Catalunya, l’impacte que tingué l’estiueig en el desenvolupament de la comarca o si és cert que el fenomen l’inicien els barcelonins a partir del 1900.

A través de 280 fotografies distribuïdes en vuit capítols, es desenvolupen les diverses facetes del tema del primer estiueig a Cerdanya. Com van ser els inicis? Qui en foren els protagonistes? Quines conseqüències va comportar en el desenvolupament de l’urbanisme i del lleure? Cada pregunta s’il·lustra amb fotografies inèdites que permeten completar la informació del text. Les comunicacions, l’urbanisme, la salut, la cultura, l’esport o les festes tradicionals són objecte d’anàlisi per traçar un marc que permeti definir el desenvolupament de l’estiueig a Cerdanya. Un llibre que parla de l’estiueig però també de l’emprenedoria dels cerdans, alguns dels quals foren protagonistes de la Revolució Industrial a Catalunya.

Subtítol Urbanisme, cultura i lleure des del 1850
Autor Sandra Adam Auger
Editorial Efadós Editorial
Idioma Català
ISBN 9788418243547
Número de pàgines 200 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 1,120 kg
Dimensions 26,50 × 22,50 × 2 cm
L’estiueig a la Cerdanya
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat