On és l’Estel·la? Festes i tradicions catalanes
11 de març de 2021
La cuina del Montsec
11 de març de 2021
Mostrar tots

Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos

Priorat, Terra Alta i Ribera d'Ebre

Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou - Farell editors

L’elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s’ha anat perdent. Les receptes es transmetien d’una generació a l’altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s’han recuperat fórmules de licors d’herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d’ametller o la flor de magnòlia, freqüent al Priorat, o licors amb llet com el de cabra de Tivissa. També s’han recollit les formes d’elaboració de vins generosos, licorosos i aromatitzats, a més de remeis populars per alleugerir o curar afeccions. Per acabar hi són presents receptes de pastes i cócs, molt populars a la Ribera d’Ebre, en les quals s’empra l’aiguardent com a aromatitzant.

17,00

Disponibilitat immediata

AutorsAnna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Editorial Farell editors
Idioma Català
ISBN 9788492811366
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 6
Pes 0.325 kg
Dimensions 23 × 14.50 × 1 cm

També et recomanem...

Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.