Mostrar tots

Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos

Priorat, Terra Alta i Ribera d'Ebre

Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou

Llibre nou

17,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811366 Categories: , , Etiquetes:
L’elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s’ha anat perdent. Les receptes es transmetien d’una generació a l’altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s’han recuperat fórmules de licors d’herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d’ametller o la flor de magnòlia, freqüent al Priorat, o licors amb llet com el de cabra de Tivissa. També s’han recollit les formes d’elaboració de vins generosos, licorosos i aromatitzats, a més de remeis populars per alleugerir o curar afeccions. Per acabar hi són presents receptes de pastes i cócs, molt populars a la Ribera d’Ebre, en les quals s’empra l’aiguardent com a aromatitzant.

espai31

Subtítol Priorat, Terra Alta i Ribera d'Ebre
Autors Anna Figueras Torruella i M. Teresa Castelló Bou
Editorial Farell Editors
Idioma Català
ISBN 9788492811366
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Rebost i cuina
Número de col·lecció 6
Pes 0,325 kg
Dimensions 23 × 14,50 × 1 cm

També et recomanem...

Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat