Les aventures de l’avellaneta, en gla i la castanyeta
30 de març de 2021
Saps o no saps què diuen els animals?
30 de març de 2021
Mostrar tots

Liliana

22,00

Disponibilitat immediata

Apel·les Mestres (1854 – 1936) és un dels autors de la literatura catalana més preuats de tots els temps. Dibuixant, il·lustrador, poeta, dramaturg, crític, narrador, traductor, músic, floricultor… Un artista complet i exquisit en totes aquestes àrees, que estimava la bellesa de les petites coses, la natura, la seva llengua i la seva terra per damunt de tot.

En vida va ser una figura molt popular i reconeguda, però avui poques persones el coneixen. A ING Edicions ens hem proposat recuperar i retre homenatge a un autor tan emblemàtic de casa nostra com és Apel·les Mestres. Volem acostar-lo als joves lectors d’avui amb una nova edició de la seva obra més important, Liliana (1907). Un llibre concebut amb una cura extraordinària en què apareixen els principals temes de la seva obra: el bosc animat, éssers de la natura com els gnoms i els silfs, animals fantàstics, flors exuberants… que, com si d’un imaginari col·lectiu es tractés, trobem també a l’Art Nouveau europeu.

L’actualització del text, a càrrec de Teresa Duran, corona aquesta obra meravellosa. Liliana esdevé, així, un tresor per ser llegit o recitat per pares i mestres en veu alta. Tota una experiència que us portarà a descobrir la bellesa encisadora d’aquest relat, d’una musicalitat i ritme únics.

I és que les imatges arquetípiques d’aquest llibre són un material extraordinari per estimular la imaginació dels nens, per despertar el seu amor per la literatura i per recuperar uns valors universals que els connecten amb tot allò ancestral que els contes porten des de temps immemorials.

Editorial ING edicions
Idioma Català
ISBN 9788494830051
Número de pàgines 181 pàgines
Pes 0.700 kg
Dimensions 25.50 × 19 × 1.80 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.