Mostrar tots

Llegendes d’aigua dolça

Les millors històries de rius, llacs, estanys i gorgues

Varis autors

Llibre nou

20,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788494256493 Categories: , , , Etiqueta:
Diuen que moltes de les aigües dels nostres rius vénen de tan lluny que ni ens ho pensem. I diuen també que l’aigua d’algunes fonts catalanes acaba sortint a Mallorca, i que hi ha pous que arriben fins a l’infern. I encara avui, molta gent sap que no fa pas tant les goges, les aloges, les encantades i les dones de fum i aigua vivien o feinejaven a molts estanys, a molts pous i a moltes gorgues. Encisaven els que s’hi acostaven, sobretot si eren homes. Altres vegades només jugaven. Però podien arruïnar una casa o podien fer immensament rics els seus habitants. I també podien fer això mateix alguns dracs. I encara també, aquelles serps que, abans de capbussar-se en un gorg o en un riu, es treien la pedra preciosa que duien al front perquè no la volien perdre. Fins que de tant en tant  algú els l’agafava.
De les aigües que hi ha al nostre entorn se n’han explicat tantes coses que hem pensat que valia la pena aplegar-les. En aquest llibre trobareu tot de paisatges i de llocs únics, carregats d’història i de llegendes, de coses que es deien i que es creien. Tot un món que es va perdent. Però això només és el primer volum. L’imaginari que envolta i que enriqueix l’aigua dolça de la Catalunya Vella, des de la Catalunya Nord fins a la Vall d’Aran i la Ribagorça; des de les comarques de Girona a la Catalunya Central i a Barcelona, fins al Baix Llobregat i l’Anoia.
Subtítol Les millors històries de rius, llacs, estanys i gorgues
Autor Varis autors
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494256493
Número de pàgines 400 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 7
Any de la primera edició 2016
Pes 0,530 kg
Dimensions 21 × 13 × 2,50 cm

També et recomanem...

Llegendes d’aigua dolça
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat