Mostrar tots

Llegendes de l’Anoia

Gener Aymamí Domingo

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788492811977 Categories: , , Etiqueta:

L’Anoia consta d’un conjunt de 33 municipis, amb nombrosos agregats. Comprèn el sector central o conca d’Òdena, on és situada Igualada; part de l’altiplà segarrenc, que ocupa el sector nord i occidental de la comarca, on es troba la vila de Calaf, i el sector de Capellades i Piera, encarat a la depressió del Penedès.

Aquest llibre engloba un ampli recull de relats transmesos per la tradició oral d’una generació a l’altra, on sobresurten llegendes relacionades amb el món natural –com les coves i els avencs–, personatges històrics i éssers fantàstics. A la comarca, com que va ser terra de frontera en temps de reconquesta, hi són molt presents llegendes relacionades amb els castells.

No us perdeu el conjunt de llegendes fantàstiques sobre castells, moros, cavallers, reis, bandolers, lladres, francesos, carlins, bruixes, diables, gegants, follets, tresors, coves, frares, sants, marededéus trobades, animals…

Autor Gener Aymamí Domingo
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788492811977
Número de pàgines 128 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció Popular llegenddes
Número de col·lecció 35
Any de la primera edició 2017
Pes 0,215 kg
Dimensions 21,50 × 13,50 × 1 cm

També et recomanem...

Llegendes de l’Anoia
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat