Mostrar tots

Llegendes de nit

Miquel Martin i Serra

Llibre nou

20,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788494928116 Categories: , , , Etiqueta:

Llegendes de nit ens parla de les nits més màgiques de l’any a totes les comarques catalanes: Sant Joan, Tots Sants, Nadal i Cap d’Any. El renaixement de la natura o el moment en què s’adorm, el respecte i la devoció davant el misteri de la mort, o les forces del mal que prenen el comandament la Nit de Cap d’Any han fet néixer rituals secrets, encanteris, remeis, ordalies o sortilegis que han donat origen a moltes llegendes. També són les nits que han triat alguns éssers fabulosos com els follets, els nyitos, els menairons, les llufes, en Fumera, el Pelut, la Pesanta o l’Esgarrapadones, bruixes, bruixots i totes
les formes que adopta el dimoni per fer-se presents en la vida de les persones. El misteri i la por a la mort s’envolta d’ànimes i d’espectres que tornen a la vida per enllestir assumptes pendents o per pagar les malifetes. El profà i el sagrat, la imaginació, la naturalesa i l’esdevenir de la condició humana han aconseguit trenar llegendes esgarrifoses, fantàstiques, miraculoses i inquietants.

Autor Miquel Martin i Serra
Il·lustrador/a o fotògraf David Granato
Editorial Edicions Sidillà
Idioma Català
ISBN 9788494928116
Número de pàgines 362 pàgines
Nom de la col·lecció La Talaia
Número de col·lecció 12
Any de la primera edició 2019
Pes 0,480 kg
Dimensions 21 × 13 × 2,50 cm

També et recomanem...

Llegendes de nit
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat