Mostrar tots

Llegendes del Gironès

Àngel Vergés i Gifra

16,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788417116194 Categories: , , Etiqueta:

Llegendes del Gironès és molt més que un recull exhaustiu de llegendes dels vint-i-set municipis de la comarca, ja que va més enllà, les interpreta, observa l’entorn, el paisatge que sovint origina aquests relats.

Hi trobareu llegendes protagonitzades per dones d’aigua i històries relacionades amb pedres singulars;  llegendes amb personatges i bèsties fantàstiques, històries de bruixes i bruixots, històries relacionades amb la “màgica”, així com nombroses llegendes religioses. No hi manquen tampoc creences, rituals i diversos relats amb petjades històriques. També hi trobareu l’anhel de llibertat per escapolir-se en un túnel subterrani i el de viure folgadament. I històries de la vida quotidiana, que són sovint les que encara explanem amb naturalitat seguint un costum ben antic: el costum d’explicar històries.

Autor Àngel Vergés i Gifra
Editorial Farell
Idioma Català
ISBN 9788417116194
Número de pàgines 144 pàgines
Nom de la col·lecció Col·lecció Popular llegenddes
Número de col·lecció 37
Any de la primera edició 2019
Pes 0,260 kg
Dimensions 21,50 × 13,50 × 1 cm

També et recomanem...

Llegendes del Gironès
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat