Gastronomia de camins
25 de febrer de 2021
Llibre d’aparellar de menjar
25 de febrer de 2021
Mostrar tots

Llibre de sent soví

Editorial Barcino

El Llibre de Sent Soví és el receptari més antic conservat en llengua catalana. Se situa, doncs, just a l’inici de la tradició culinària del país, i ja hi apunten determinades constants que han arribat fins avui. La seva influència s’observa en la resta de llibres de cuina medievals i fins i tot posteriors. Aquesta condició de llibre inaugural, en part atzarosa, no es contradiu amb el fet que sigui, al mateix temps, una síntesi de la cuina de la seva època. Específicament de l’alta cuina, pròpia de la noblesa i les classes benestants. Per facilitar l’accés al text, se n’ofereix la versió medieval acarada a una adaptació al català modern. Amb aquest volum s’inicia la col•lecció Set Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana, que proposarà un llarg recorregut des dels receptaris més antics fins als de la segona meitat del segle XX, amb la finalitat de posar de manifest l’evolució, les transformacions i les continuïtats de la cuina catalana

18,00

Disponibilitat immediata

Editorial Editorial Barcino
Idioma Català
ISBN 9788472267886
Número de pàgines 239 pàgines
Nom de la col·lecció Set portes
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2014
Pes 0.325 kg
Dimensions 21 × 13 × 1.50 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.