Mostrar tots

El llibre de les plantes silvestres comestibles 2

Autors varis

Llibre nou

12,00

En estoc

SKU: 9788418530029 Categories: , , , Etiquetes:

Segon volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i auto editada pel Col·lectiu Eixarcolant.

Cirera de pastor, Salat blanc, Bleda silvestre, Borraina, Calèndula, Regalèssia, Cuscullera, Ginebró, Tarongina, Menta borda, Pa i peixet, Morella roquera, Llentiscle, Cosconilla, Gratacul, Romaní, Sàlvia, Sajolida, Cardellet, Mostassa, Dent de lleó i Yuca. 

Es tracta d’una col·lecció que tindrà 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclourà 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

espai31

Autor Autors varis
Il·lustrador/a o fotògraf Varis
Editorial Col·lectiu Eixarcolant
Idioma Català
ISBN 9788418530029
Número de pàgines 99 pàgines
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2018
Pes 0,360 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
El llibre de les plantes silvestres comestibles 2
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat