Descoberta de la natura a través de les plantes medicinals
20 de febrer de 2021
El llibre de les plantes silvestres comestibles
20 de febrer de 2021
Mostrar tots

El llibre de les plantes silvestres comestibles

Autors varis - Col·lectiu eixarcolant

Segon volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i auto editada pel Col·lectiu Eixarcolant.

Cirera de pastor, Salat blanc, Bleda silvestre, Borraina, Calèndula, Regalèssia, Cuscullera, Ginebró, Tarongina, Menta borda, Pa i peixet, Morella roquera, Llentiscle, Cosconilla, Gratacul, Romaní, Sàlvia, Sajolida, Cardellet, Mostassa, Dent de lleó i Yuca. 

Es tracta d’una col·lecció que tindrà 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclourà 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

10,00

Disponibilitat immediata

AutorAutors varis
Il·lustrador/a o fotògrafVaris
Editorial Col·lectiu eixarcolant
Idioma Català
Número de pàgines 99 pàgines
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2018
Pes 0.360 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.