Descoberta de la natura a través de les plantes medicinals
20 de febrer de 2021
El llibre de les plantes silvestres comestibles 1
20 de febrer de 2021
Mostrar tots

El llibre de les plantes silvestres comestibles 2

Autors varis

12,00

Disponibilitat immediata

Segon volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i auto editada pel Col·lectiu Eixarcolant.

Cirera de pastor, Salat blanc, Bleda silvestre, Borraina, Calèndula, Regalèssia, Cuscullera, Ginebró, Tarongina, Menta borda, Pa i peixet, Morella roquera, Llentiscle, Cosconilla, Gratacul, Romaní, Sàlvia, Sajolida, Cardellet, Mostassa, Dent de lleó i Yuca. 

Es tracta d’una col·lecció que tindrà 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat.

Cadascun dels volums inclourà 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

AutorAutors varis
Il·lustrador/a o fotògrafVaris
Editorial Col·lectiu eixarcolant
Idioma Català
Número de pàgines 99 pàgines
Número de col·lecció 1
Any de la primera edició 2018
Pes 0.360 kg
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
Aquest lloc web utilitza cookies i sol·licita acceptació per millorar l'experiència de navegació.