Mostrar tots

L’Untu i el secret de la llum de l’hivern

Nora Surojegin

Llibre nou

21,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412355215 Categories: , , Etiquetes:

Quan l’estiu està a punt d’acabar-se, l’Untu troba, a la platja, una postal que les ones han arrossegat fins a la sorra. La postal té escrit un misteriós missatge que parla de la llum de l’hivern, capaç d’il·luminar els llargs i foscos mesos de fred.

Decidit a trobar aquesta meravellosa llum, l’Untu emprèn un llarg viatge cap al nord. Mentre avança a través de boscos, planes i muntanyes, coneixerà una infinitat de personatges màgics i inoblidables que l’ajudaran en la seva recerca alhora que es preparen per a l’arribada de l’hivern.

 

L’Untu i el secret de la llum de l’hivern és una història que ens trasllada al cor dels freds mesos hivernals. Ambientada en un paisatge finlandès ple de vida i de màgia, ens parla dels cicles estacionals, de la calidesa de la comunitat i de la importància de l’amistat.

espai31

Autor Nora Surojegin
Il·lustrador/a o fotògraf Pirkko Liisa Surojegin
Traductor/a Meritxell Doñate
Editorial Ing Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412355215
Número de pàgines 120 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,490 kg
Dimensions 25,50 × 19,50 × 1 cm
L’Untu i el secret de la llum de l’hivern
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè quan accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat