Mostrar tots

L’Untu i el secret de la llum de l’hivern

Nora Surojegin

Llibre nou

21,00

Sense estoc (enviament en uns dies)

SKU: 9788412355215 Categories: , , Etiquetes:

Quan l’estiu està a punt d’acabar-se, l’Untu troba, a la platja, una postal que les ones han arrossegat fins a la sorra. La postal té escrit un misteriós missatge que parla de la llum de l’hivern, capaç d’il·luminar els llargs i foscos mesos de fred.

Decidit a trobar aquesta meravellosa llum, l’Untu emprèn un llarg viatge cap al nord. Mentre avança a través de boscos, planes i muntanyes, coneixerà una infinitat de personatges màgics i inoblidables que l’ajudaran en la seva recerca alhora que es preparen per a l’arribada de l’hivern.

 

L’Untu i el secret de la llum de l’hivern és una història que ens trasllada al cor dels freds mesos hivernals. Ambientada en un paisatge finlandès ple de vida i de màgia, ens parla dels cicles estacionals, de la calidesa de la comunitat i de la importància de l’amistat.
Autor Nora Surojegin
Il·lustrador/a o fotògraf Pirkko Liisa Surojegin
Traductor/a Meritxell Doñate
Editorial Ing Edicions
Idioma Català
ISBN 9788412355215
Número de pàgines 120 pàgines
Any de la primera edició 2021
Pes 0,490 kg
Dimensions 25,50 × 19,50 × 1 cm
L’Untu i el secret de la llum de l’hivern
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat