Mostrar tots

Malalties i plagues de l’hort

Josep M. Vallès

Llibre nou

23,00

En estoc (disponibilitat immediata)

SKU: 9788419239044 Categories: , Etiquetes:

Un hort cultivat de forma ecològica és una porta d’entrada per a l’enorme biodiversitat que la natura ens ofereix. Una infinitat d’organismes interaccionaran a l’hort realitzant la pol·linització, descomponent la matèria orgànica o realitzant simbiosi a les arrels de les hortalisses. Però també apareixeran de forma inexorable organismes que poden debilitar les plantes o malmetre les collites i, de retruc, altres que ens ajudaran a controlar-los. Quines són les principals plagues i malalties de cada hortalissa? Com podem afavorir els organismes beneficiosos? Com podem fer que les nostres plantes estiguin sanes i resistents? Quins tractaments ecològics podem utilitzar?
Aquest és un llibre iniciàtic per a qui vulgui començar a aprendre sobre patologia vegetal. El llibre contesta aquestes preguntes de forma senzilla i entenedora i convida al lector a observar i aprendre sobre el fascinant món de la diversitat d’éssers vius del nostre planeta.

Autor Josep M. Vallès
Editorial Efadós
Idioma Català
ISBN 9788419239044
Número de pàgines 112 pàgines
Nom de la col·lecció Ecollibres
Any de la primera edició 2022
Pes 0,425 kg
Dimensions 23,50 × 15,5 × 1,5 cm

També et recomanem...

  • La febre de l’hort

    Trucs i secrets de l'hort ecològic a casa
    Josep Maria Vallès
    Llibre nou 19,50
Malalties i plagues de l’hort
Sí, com totes les webs utilitzem "cookies". No ens interessa fer seguiment de ningú, són per millorar l'experiència, per exemple perquè la propera vegada que accedeixis a la llibreria online es conservin a la cistella els mateixos llibres que l'última vegada.
Política de privacitat