Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans
Meritxell Palmada
16,00€
Sense estoc (enviament en uns dies)
La ratafia és un dels licors que s’ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l’únic licor casolà perquè també es fan licors com la granadina, el vi de nous, l’aiguanaf, el licor de codony o el de menta. També els trobareu en aquest Manual. Hi ha moltes maneres diferents de fer tots aquests licors. El resultat canvia segons les receptes que es segueixen, segons els costums de cada zona i també segons qui els fa. Són, per tant, receptes vives i no mortes, variades i no úniques. És per això que el gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que s’hi posi o de la quantitat que s’hi posi, però també de qui els faci.
Si ja feu, doncs, ratafia, aquest Manual us pot ajudar a descobrir plantes que encara no utilitzeu i us pot ajudar a conèixer noves maneres de fer-ne o de millorar-ho. Hi trobareu la vella saviesa d’aquells que han ensenyat a fer ratafia o qualsevol d’aquests altres licors molt abans que vosaltres. I també hi trobareu una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continuï.
Autor | Meritxell Palmada |
---|---|
Editorial | Edicions Sidillà |
Idioma | Català |
ISBN | 9788494504198 |
Número de pàgines | 192 pàgines |
Any de la primera edició | 2017 |
Pes | 0,360 kg |
---|---|
Dimensions | 16 × 16 × 1,50 cm |