No podeu afegir "Tomàquet Valencià de Cal Puget (Solanum lycopersicum)" a la cistella perquè el producte està esgotat.
✕
La pell és de color verd xispejat, lleugerament arrugada que al madurar canvia una mica cap a groc. És un meló dolç, de carn groguenca, ni molt tova ni molt dura, un xic cruixent i alhora sucosa. Aquests trets fan que sigui un meló molt polivalent que es pot menjar com a fruita, i també cuinar, tant per fer sopes fredes com també per fer meló amb pernil.
“És un meló dolç i aromàtic, molt apreciat a casa perquè per ser un meló sucós es guarda molt bé. Fa molts anys que el cultivem cada estiu, per algo deu ser, oi?” Francesc Talavera
Aquesta varietat ha estat conservada fins a dia d’avui a Ventoses.
ISBN | C0183 |
---|---|
Cultiu | Anual |
Època de sembra | de març a maig |
Capacitat | 20 |
Pes | 0,100 kg |
---|---|
Dimensions | 17 × 9 × 1 cm |